12 WEEKS TO WOW

Stel je voor hoe je huid er over 12 weken uit zou kunnen zien en aanvoelen. Met de best beschikbare actieve huidverbeteringsingrediënten thuis, in combinatie met een op maat gemaakte combinatie van reguliere Medik8 peelingbehandelingen, resulteert dit in uw beste huid ooit. 

WAAR GAAT HET ALLEMAAL OM?

Kortom: persoonlijke training voor uw huid. Op dezelfde manier dat u regelmatig een personal trainer bezoekt voor fitness, hebben we duizenden door Medik8 opgeleide huidtherapeuten om u te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken door een op maat gemaakt huidverbeteringsroutine te maken speciaal voor u. Het combineren van 6 professionele Medik8-peelings op maat voor uw huiddoelstellingen, plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een WOW-resultaat in slechts 12 weken*!

Bezoek geregeld Miloki die een volledig thuis- en salon-routine zal adviseren. Het resultaat? Genieten van een opmerkelijke huidverbetering/-vernieuwing na 12 weken*; jouw ‘WOW’ moment én de mogelijkheid om die resultaten te behouden voor het leven.