GRATIS INTAKE

Tijdens het intake gesprek bespreken we uw dagelijkse rituelen. Ook is de huidanalyse een onderdeel van het gratis intake gesprek.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van de huid gebruik ik het huidanayse apparaat RS Lightskin, waar mee we in de diepere huidlagen kunnen kijken.

Samen overleggen we welke behandeling en huidverbeterende producten het best passen bij uw huid, en hoe u uw huid optimaal kunt verzorgen om de huidconditie te verbeteren. En om optimaal resultaat te bereiken kunnen we de huid zowel van binnen en buiten aanpakken.

GRATIS INTAKE

Tijdens het intake gesprek bespreken we uw dagelijkse rituelen. Ook is de huidanalyse een onderdeel van het gratis intake gesprek.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van de huid gebruik ik het huidanayse apparaat RS Lightskin, waar mee we in de diepere huidlagen kunnen kijken.

Samen overleggen we welke behandeling en huidverbeterende producten het best passen bij uw huid, en hoe u uw huid optimaal kunt verzorgen om de huidconditie te verbeteren. En om optimaal resultaat te bereiken kunnen we de huid zowel van binnen en buiten aanpakken.

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van Medik8. Na het intakegesprek bepalen we welke behandeling het beste bij uw huid past en wat uw wensen en verwachtingen zijn. 

Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geeft Miloki deskundig advies op maat over uw specifieke huidprobleem. Met een uitgebreid behandelmenu van huidverjongende facials en heerlijke oogrituelen tot peelings, er is een behandeling voor iedereen.

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van Medik8. Na het intake- of evaluatie gesprek bepalen we welke behandeling het beste past bij uw huid, wensen en verwachtingen. 

Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geeft Miloki deskundig advies op maat over uw specifieke huidprobleem. Met een uitgebreid behandelmenu van huidverjongende facials, heerlijke oogrituelen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings, er is een behandeling voor iedereen.

STRALEND DE DEUR UIT

Bij de behandeling kan er gekozen worden om uw wimpers en wenkbrauwen te laten verven of te harsen.

ALGEMENE VRAGEN OVER HUIDBEHANDELING

Hieronder staan de meest voorkomende vragen die worden gesteld met betrekking tot Medik8 salon-behandelingen. Mocht u een vraag hebben die hier niet vermeld staat, neem dan gerust contact met mij op.
GELEID DOOR PROFESSIONALS

Het is belangrijk voor ons dat we een professioneel geleid merk blijven, omdat we actieve middelen en klinisch bewezen ingrediënten gebruiken om u verbluffende resultaten te bieden. Wij geloven dat om echt de allerbeste persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, een gepersonaliseerde huidverbeteringsanalyse van een getrainde professional nodig is.

Onze ervaring is dat retail huidverzorgingsmerken vaak relatief hoge prijskaartjes hebben met een mooie verpakking en getreatmentsur, maar met beperkte activiteit van ingrediënten dat gewoon niet goed genoeg is voor ons. Om eerlijk te zijn, missen veel andere professionele merken de aantrekkingskracht van populaire merken die je in het warenhuis kunt vinden. De professionele huidverbeteringslijn van Medik8 streeft ernaar alles te leveren: resultaten, professioneel advies, mooie verpakkingen, mooie geuren en texturen. Waarom kiezen tussen ervaring en resultaten, als Medik8 beide heeft?

WAT IS COSMECEUTISCHE HUIDVERBETERING?

Cosmeceuticals zijn producten die biologisch actieve ingrediënten bevatten die de effectiviteit van huidverbetering verbeteren. In plaats van te verwachten dat een vochtinbrengende crème alleen zijn basiswerk doet, wordt aangenomen dat een cosmeceutische vochtinbrengende crème een of meer actieve stoffen bevat die huidvoordelen bieden die veel groter zijn dan alleen oppervlakkige hydratatie. Medik8 is een cosmeceutisch merk omdat we hoogwaardige actieve stoffen en bewezen ingrediënten gebruiken in al onze producten. We gebruiken veel ingrediënten die klinisch zijn getest en hebben origineel onderzoek om producten te maken waarvan u kunt vertrouwen dat ze werken. Natuurlijk worden alle beloften die we doen over resultaten, onderbouwd door testen, onderzoek en feedback.

12 Weeks to WOW is een persoonlijke training voor je huid. Bezoek tweewekelijks uw eigen Medik8 professional die u zal begeleiden tijdens een 12-weekse professionele peelingkuur in de salon en thuisgebruik van onze prachtige Medik8 producten hetgeen resulteert in een prachtige, vernieuwde huid. Lees hier meer over het programma of neem contact op voor meer informatie. Bekijk #Medik8WOW op Instagram om de nieuwste resultaten van over de hele wereld te zien.

De combinatie van zowel thuis-huidverbetering als salonbehandelingen zal u de snelste, meest opvallende resultaten geven en helpt u ze ook langer te behouden.

Daarom hebben we onze CSA-filosofie uitgevonden – vitamine C gevolgd door zonbescherming overdag, vitamine A ’s nachts. Dit is de beste manier om de huid te krijgen die u altijd al wilde door middel van onze thuisverbeteringsproducten alsmede onze professionele behandelingen. Lees hiermeer over onze filosofie of start met een van onze voorgeselecteerde CSA Kits.

Chemische peelings zijn geschikt voor bijna iedereen. Bij Medik8 hebben we een gevarieerd assortiment van onze gevoelige PHA-peeling die geschikt is voor zeer gevoelige huiden tot onze mono-peels die zeer sterke enkele zuren gebruiken die zelfs gelaagd kunnen worden om hardnekkige problemen aan te pakken, zoals pigmentatie. Bepaalde huidaandoeningen/cliënten hebben mogelijk meer ondersteuning nodig om ervoor te zorgen dat de huid is genormaliseerd voor de start van een kuur, bijvoorbeeld degenen met een beschadigde huidbarrière. Helaas raden we ook geen peelings aan voor zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven. Er zijn echter ook veel andere professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen die we aanbieden, met de ongelooflijke resultaten die u van Medik8 mag verwachten, plus prachtig verwennende texturen en heerlijke geuren om een gedenkwaardige ervaring te garanderen. Lees hier meer over onze professionele behandelingen.

Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 peelingen aan om echt de voordelen voor de lange termijn van de huid te zien. Het is alsof je naar de sportschool gaat; je kunt af en toe gaan, maar de echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een voortdurend programma. We maken het starten van uw peelreis heel eenvoudig met ons Medik8 12 Weeks to WOW-programma.

Ons netwerk van getrainde specialisten zal gedurende een periode van 12 weken* met u samenwerken om uw huid zichtbaar te transformeren door middel van een op maat gemaakt programma van behandelingen in de salon en thuiszorg.

Volg uw reis met uw eigen 12 Weeks to WOW Huidpaspoort. Met dit handige paspoort kunnen u en uw specialist uw voortgang bekijken, feedback geven en uw behandelingsprogramma op ieder moment wijzigen. Door personalisatie en tweerichtingsgesprekken te voeren, krijgt u de beste resultaten. Dit betekent dat je vooruitgaat en nog belangrijker, het geeft je het gevoel dat je de controle hebt.

24 uur na de peeling zal uw huid waarschijnlijk een beetje strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid te schilferen, maar binnen een week begint u een duidelijkere, meer egale huidteint te zien. Tijdens de kuur van 6 peelingen zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn. We raden aan om foto’s te maken van uw voortgang. Veel van onze salons hebben huidapparatuur die de verbetering van uw huid uitgebreid kan volgen met betrekking tot parameters zoals rimpeldiepte, helderheid, watergehalte enz .; afhankelijk van het huidprobleem dat u behandelt. Zoek op Instagram naar #Medik8WOW voor de nieuwste 12 Weeks to WOW-resultaten van over de hele wereld.