PEELINGS

Peelings zijn ontwikkeld om de huidtextuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, zeer sterke zuren. De bovenste lagen van de huid worden zachtjes afgeschilferd om een heldere, jonger uitziende huidteint te onthullen. Medik8 heeft een reeks van Time-Release chemische peelings van verschillende sterkten en samenstellingen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne of pigmentatie. Time-Release technologie betekent dat de zuren langzaam in de huid worden afgeleverd om een comfortabele ervaring te behouden. We raden een kuur van 6 peelings aan naast een op maat gemaakte thuisroutine voor maximaal zichtbare resultaten. Bekijk onze ’12 Weeks to WOW persoonlijke training voor de huid programma’ om de resultaten te zien die u met Medik8 kunt bereiken. 

PEELINGS

Peelings zijn ontwikkeld om de huidtextuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, zeer sterke zuren. De bovenste lagen van de huid worden zachtjes afgeschilferd om een heldere, jonger uitziende huidteint te onthullen. Medik8 heeft een reeks van Time-Release chemische peelings van verschillende sterkten en samenstellingen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne of pigmentatie. Time-Release technologie betekent dat de zuren langzaam in de huid worden afgeleverd om een comfortabele ervaring te behouden. We raden een kuur van 6 peelings aan naast een op maat gemaakte thuisroutine voor maximaal zichtbare resultaten. Bekijk onze12 Weeks to WOW persoonlijke training voor de huid programma om de resultaten te zien die u met Medik8 kunt bereiken. 

BEHANDELINGEN

REWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

RESULTAAT

Na de 1e behandeling krijg u een pakket cadeau om thuis uw huid na te verzorgen. 24 uur na peeling zal uw huid waarschijnlijk strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid de schilferen maar binnen de week begint u een heldere, meer egale huidteint te zien. Na een reeks van 6 peelings zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn. 

RESULTAAT

Na één peeling kun je al verbetering van de huid zien. Zoals alle andere behandelingen geldt dat peelings in kuurverband het beste resultaat geven. Een kuurverband bestaat doorgaans uit 6 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken. Tijdens een intakegesprek zullen wij jou een passend advies geven. De huidoneffenheden kunnen na een kuurverband van peelings aanzienlijk verminderd of zelfs verdwenen zijn.