FACIALS

Naast peelings bied ik ook verwennende professionele gezichtsbehandelingen die meestal stappen omvatten zoals peeling, gezichtsbehandelingen en hydratatie om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Het gebruik van producten van professionele sterkte in een reeks behandelingen helpt de huidtextuur en huidstevigheid te verbeteren terwijl de huid straalt. Al de behandelingen van Medik8 bevatten de CSA filosofie, namelijk vitamine C, zonbescherming en vitamine A.  

BEHANDELINGEN

GLOWING FACIAL

Een krachtige gezichtsbehandeling met een intense boost van verhelderende ingrediënten, waaronder vitamine C, om de celvernieuwing en de huidteint te verbeteren.

PORE REFINING FACIAL

Een huid-perfectionerende gezichtsbehandeling met een gerichte aanpak om de verschijning van vergrote poriën aan te pakken

CLARITY FACIAL

Extracten van passiebloem en cranberryfruit werken in harmonie voor een diepreinigende werking om een zichtbaar heldere en gekalmeerde huidteint te herstellen.

DEEP HYDRATION FACIAL

Een multi-level hydratatiebehandeling die intense voeding biedt voor een droge en vochtarme huid.

CALMING FACIAL

Een professionele behandeling om de gevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten terwijl tegelijkertijd het comfort wordt hersteld.

RESULTAAT

Facials helpt de huidtextuur en huidstevigheid te verbeteren terwijl de huid straalt. Na een reeks van 6 facials zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn.