OVER MEDIK8

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. U hebt misschien gehoord van het begrip ‘professionele’ producten. Dit betekent in feite dat de producten worden verkocht via professionele verkooppunten zoals dokterspraktijken, huidverzorgingscentra, medische en premium spa’s. Medik8 is een professioneel merk.

Het team van Medik8 vertegenwoordigt meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in huidverbeteringsonderzoek en productformulering.

Beautiful skin for life

MEDIK8 BEHANDELINGEN

Medik8 is een toegewijd professioneel huidverbeteringsmerk en wij geloven dat u het gewenste resultaat het best kunt bereiken door uw plaatselijk erkende Medik8 salon te bezoeken voor professionele behandelingen. Volg daarna hun advies, gevolgd door een op maat gemaakte routine van Medik8-producten voor thuisgebruik om de resultaten te optimaliseren.

VIND JE PERFECTE BEHANDELING

Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geven Medik8-professionals deskundig advies op maat over uw specifieke huidprobleem. Met een uitgebreid behandelmenu van huidverjongende facials, heerlijke oogrituelen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings, er is een behandeling voor iedereen.

MEDIK8 BEHANDELINGEN

MEDIK8 PEELINGS

Peelings zijn ontwikkeld om de huidtextuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, zeer sterke zuren. De bovenste lagen van de huid worden zachtjes afgeschilferd om een heldere, jonger uitziende huidteint te onthullen. Medik8 heeft een reeks van Time-Release chemische peelings van verschillende sterkten en samenstellingen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne of pigmentatie. Time-Release technologie betekent dat de zuren langzaam in de huid worden afgeleverd om een comfortabele ervaring te behouden. We raden een kuur van 6 peelings aan naast een op maat gemaakte thuisroutine voor maximaal zichtbare resultaten. Bekijk onze ’12 Weeks to WOW persoonlijke training voor de huid programma’ om de resultaten te zien die u met Medik8 kunt bereiken.

MEDIK8 FACIALS

Naast peelings bieden we ook verwennende professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen die meestal stappen omvatten zoals peeling, gezichtsbehandelingen, massage en hydratatie om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Het gebruik van producten van professionele sterkte in een reeks behandelingen helpt de huidtextuur en huidstevigheid te verbeteren terwijl de huid straalt. Medik8 zijn de uitvinders van de CSA filosofie en daarom bevatten al de Medik8 behandelingen vitamine C, zonbescherming en vitamine A. 

FACIALS VS PEELS

Iedere Medik8 behandeling, facial of peel, maakt gebruik van onze beste technologie. Niet alleen bewezen actieve ingrediënten voor zichtbare huidverbetering, maar ook een sensorische ervaring. Er zijn echter enkele verschillen. Kies een behandeling op basis van de resultaten die u wilt en uw levensstijl op dat moment.

KENMERKEN VAN MEDIK8 PEELINGS

Ongeëvenaarde resultaten
Lange-termijn zichtbare verbeteringen
Optimale gezondheid van de huid
Korte downtime (time-release)
Op maat gemaakt voor uw huiddoelen
Progressieve & cumulatieve resultaten
Formules voor mono of gemengde peelings
Ontwikkeld voor gebruik met modaliteiten

KENMERKEN VAN MEDIK8 FACIALS

Direct glanzende resultaten
Verwennerij met resultaten
Bewezen onderzochte ingrediënten
Perfect voor tijdens lunchpauze/vakantie
Ultra luxe ervaring
Enkele behandeling of deel van een kuur
Verwaarloosbaar risico op downtime
CSA in iedere gezichtsbehandeling

CSA IN IEDERE BEHANDELING

Medik8 is CSA en dat is niet anders voor onze professionele behandelingen. Iedere behandeling in de salon bevat vitamine C en zonbescherming en de laatste stap van uw behandeling wordt thuis uitgevoerd met het aanbrengen van Intelligent Retinol 3TR Intense of Crystal Retinal 3 (afhankelijk van uw behandeling en advies van de specialist).