OVER MILOKI

OVER MILOKI

Mijn naam is Mieke de Groot-Zeeman en ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de schoonheids-branche volg ik regelmatig trainingen.

Bij mijn salon in Egmond-Binnen kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en gezichtsmassages, peelings en facials behandelingen. Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geeft Miloki deskundig advies voor uw specifieke huidprobleem. 

Ik werk met 2 productlijnen, namelijk het Duitse merk Janssen Cosmeceuticals en Medik8.

Jansen Comeceuticals zijn cosmetische producten die voldoen aan pharmaceutische normen. Dat betekent dat de producten een medische achtergrond hebben en staan voortdurend onder strenge controle.

Medik 8 is een award-winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt verkocht door huidverbeteringsexperts.

Omdat schoonheidssalon MILOKI bij de ANBOS vakorganisatie schoonheidsverzorging is aangesloten heeft u als klant de garantie dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft. MILOKI is een salon die met betrekking tot kwaliteit en hygiëne werkt volgens de richtlijnen van de organisatie.

MILOKI is gevestigd op de begane grond, dus ook voor mindervalide mensen goed te bereiken.

Gratis voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Neemt u gerust een kijkje op de site en graag tot ziens in de salon!